jakkesæt

Tænk over prisen når du køber et jakkesæt

Et jakkesæt er ikke bare et jakkesæt. Der er stor forskel på, hvad man får for pengene, når man vælger, hvilket materiale et jakkesæt skal laves i. Der er flere forskellige materiale, som ofte bliver brugt, når en designer tegner modellen og vælger metervaren.

De forskellige materialer til jakkesæt

Bomuld er et af de mest brugte stoffer til udvikling af jakkesæt. Det er et godt solidt materiale, som bliver i fabrikationen af mange forskellige slags tøj. Bomuld er derfor gennemtestet og efterprøvet en hel del i tøjbranchen. Prisen på bomuld er forholdsvis lav, hvorfor det også er blevet så populært. Det er muligt at få et godt jakkesæt lavet i bomuld for cirka kr. 3.000,-.

Det samme er gældende for polyester, som også er et meget benyttet materiale. Prisen her er ligeledes lav, og materialet er gennemtestet gennem mange år. Polyester er et noget anderledes materiale end bomuld, men det er særdeles velegnet til brug i jakkesæt, når man skal ud at have et jakkesæt, som ikke må være alt for dyrt.

Uld- og kashmirblanding er en kombination, der er virkelig god at udføre jakkesæt i. Blandingen giver et jakkesæt en høj kvalitet, og man vil få et jakkesæt, som holder i rigtig mange år, samtidig med at det er super lækkert at have på. Prisen er derfor også i den lidt højere ende sammenlignet med polyester og bomuld. Det vil være muligt at få et jakkesæt for omkring kr. 4,500,- lavet i en uld- og kashmirblanding.

Det helt eksklusive materiale er uld-, silke- og kashmirblanding. Med denne kombination får man et jakkesæt, der er virkelig lækkert, og oplevelsen af at påføre sig jakkesættet er derfor også en hel anden. Derved er prisen også i den noget højere ende, end tilfældet er for de tre ovennævnte materialer. Et typisk jakkesæt lavet af en uld-, silke- og kashmirblanding vil ligge tæt på kr. 10.000,-.

About the author