Brystforstørrelse ændrede Ninas liv

En brystforstørrelse kan ændre dit liv, og det kan 30-årige Nina skrive under på, for hun har nemlig prøvet det, og for hende var det en lang proces at komme frem til, at brystforstørrelse var svaret, og hun undersøgte alle muligheder, før hun tog den endelige afgørelse.

Brystforstørrelse var en stor beslutning

Brystforstørrelse var ikke noget, som kun tog nogle sekunder at tage en beslutning om for 30-årige Nina. Hun havde i flere år funderet over, om hun bare skulle leve med det, og selv om hun i flere år havde gået til psykolog og talt om sin dårlige selvtillid, havde det ikke hjulpet synderligt på, at hun var ked af måden hendes bryster så ud på. Hun gik altid rundt med proteser i bh’en og lod som om de var større end de egentlig var, simpelthen fordi hun følte, at hun selv ikke havde nogen bryster og at de derfor ikke kunne ses overhovedet, hvis hun ikke lagde fyld i bh’en.

Hendes selvtillid lå ikke i brysterne, men hun følte sig alligevel mindre kvindelig end alle andre kvinder, faktisk så hun næsten sig selv som en mand – i hvert fald når det kom til hendes barm. Brystforstørrelse var dog noget, hun opfattede som drastisk og voldsomt, fordi det var en operation, hvor man puttede implantater ind i hendes krop. Alligevel legede hun allerede med tanken som 20-årig.

Brystforstørrelse var en drøm

Brystforstørrelse var noget, som hun drømte om bare ville ske af sig selv. Hun ville pludselig vågne en dag og være i stand til at se, at hun havde bryster. De ville bare vokse mens hun sov og drømte om dem. Lidt som en slags Tornerose, der sov i 100 år og fik sin prins på den hvide hest, ville hun vågne af sin dybe søvn og have bryster, hun kunne lide. Brystforstørrelse ville bare ske af sig selv, men det gjorde den ikke. Hun ventede i flere år, og de voksede ikke så meget som en millimeter.

Så længe Nina kunne huske, havde hun været ked af sine flade bryster, og hun følte sig hæmmet af dem. Både til gymnastiktimer med de andre piger i klassen, hvor hun ikke turde tage bad, og senere, hvor hun ikke turde vise sine bryster til kærester. Det var enten mørke eller med bh og top på. Lige pludselig en dag skete der noget, som ændrede Ninas liv. For hun tog nu den endelige beslutning. Hun ville have en brystforstørrelse. Koste, hvad det koste ville. Nu kunne det være nok. Hun gik derfor i gang med at undersøge markedet, fordi hun ville føle sig tryg og sikker på, at det var et ordentligt sted med styr på, hvad de lavede. Hun googlede først klinikker og privathospitaler og talte med flere, før hun bestilte en tid. Her er klinikken, hun besluttede sig for skulle udføre hendes brystforstørrelse. Måske var det kaffen eller forår i luften, men det kom bare til hende, at hun ikke ville vente længere.

Brystforstørrelse – fra drøm til virkelighed

Nina var til forundersøgelse, før sin brystforstørrelse, og allerede inden et døgn var gået, talte hun med lægen, som skulle udføre hendes brystforstørrelse. Han var venlig, meget lyttende, og de var begge enige om, at det skulle være en b-skål, da dette ville passe bedst til hendes kropsbygning. Desuden fik hun mange informationer om brystforstørrelse, bl.a. at implantaterne ville være fra det førende Mentor, som leverer de tryggeste på markedet. Der var dog lige en faktor mere i sagen, og det var pengene. Hun brugte et år på at spare op til brystforstørrelse og var både spændt og nervøs den dag, hun tog hen på privathospitalet for at få brystforstørrelse. Nu ville det endelig ske. Hun ville få bryster som alle andre kvinder, og hun ville ikke længere føle sig som en mand, men en feminin kvinde. Hun lagde sig ned og lukkede øjnene, inden bedøvelsen tog til. Da hun vågnede, var hun øm i hele kroppen, men glad og tilfreds.

Det tog dog lidt tid at hele efter brystforstørrelse, men hun var glad, glad, glad, som de synger i sangen. Grænseløst glad “like a room without a roof”, og det er hun stadig i dag to år efter den brystforstørrelse, som hun selv mener ændrede hendes liv til det bedre. Hun har det i dag både helt fint med at tage i svømmehallen og dele bruser med andre kvinder, og hun fylder heller ikke længere sine bh’er med implantater. Hun har nemlig fået en brystforstørrelse, som ser naturlig ud, og det er hun glad for. Hun siger også, at hvis hun vidste, at resultatet ville blive så godt, ville hun måske have udført det nogle år før. Hun ser lyst på fremtiden efter den gode brystforstørrelse, og det er ikke fordi, hendes selvtillid sidder i brysterne, men det er noget med at føle sig godt tilpas og glad. Hver eneste dag. En brystforstørrelse ændrede hendes liv.

About the author