En bilnøgle uden for mange dikkedarer

Dimser, dutter og andre småting er der masser af i den moderne verden. Der findes alskens slags elektronisk udstyr, som er er proppet med alle mulige og umulige tekniske funktioner, der ikke er til at styre. Jo flere funktioner, des bedre. Sådan synes tankegangen at være hos rigtig mange produktudviklere, der mener at kunne gøre dagen nemmere for alle os andre.

Men hvad skete der med det gode gammeldags funktionsdygtige produkt, der bare virker hver gang? Hvad skete der med det simple og enkle, der aldrig går i stykker? En helt almindelig bilnøgle, der udelukkende har den ekstrafunktion, at den kan låse bilen op og i trådløst – og ellers bare fungerer som en bilnøgle, der skal indsættes for at igangsætte tændingen af bilen.

En bilnøgle skal bare virke

Det kan være en helt umulig situation at stå foran bilen, der ikke har et fysisk nøglehul, som man ikke kan låse op. En elektronisk bilnøgle er lige præcis teknisk udstyret, som det er værd at have, uden det tager overhånd. Men den skal virke. Hvis man ikke kan komme ind ad døren, når man har en elektronisk bilnøgle, så er det meget svært at vide sine levende råd.

De gode gamle bilnøgler, der ikke kunne andet end at dreje rundt i en lås, mistede aldrig deres funktion. I de tilfælde, hvor bilnøgles ikke virkede, var det næsten altid pga. låsens tabe funktionsevne. Således skulle bilnøglen nærmest knække, før den blev ubrugelig.

Bestil din bilnøgle fra det rette sted

Det er ikke ligegyldigt, hvor man bestiller sin bilnøgle. Der er rigtig mange forskellige udbydere, og man kan sagtens være uheldig at bestille sin bilnøgle fra et sted, hvor de ikke i tilstrækkelig grad leverer den kvalitet, der er behov for.

En bilnøgle kan bestilles fra en autolåsesmed, der har forstand på at levere den rette kvalitet, uden at prisen flyver i vejret. Læs mere her: Bilnøgle

De gode råd

Man bør dog som hovedregel altid søge at passe så godt på sin bilnøgler, som det er muligt. Derfor kan man følge nogle helt simple og klare råd, som vil gøre livet meget lettere, hvad angår bilnøglerne. Man kan tage sine forbehold og undgå at skulle bestille en ny bilnøgle hvert og hvert andet øjeblik.

Læg dem det samme sted

Hvis du altid lægger dine bilnøgler det samme sted, når du kommer ind ad døren derhjemme, så er der meget mindre risiko for, at man ikke kan finde sin bilnøgle igen. Rigtig mange mennesker bestiller netop en ny bilnøgle, fordi de ikke har kunnet finde deres originale bilnøgle. Dette behøver ikke at blive et problem, hvis man ellers er konsekvent, når man kommer ind ad døren derhjemme.

Hav en ekstra bilnøgle liggende

Skulle man alligevel være så uheldig at miste sine bilnøgler, er det en fordel, hvis man har nogle ekstra bilnøgler liggende derhjemme. Man bør derfor i god tid sørge for, at man ved, hvor man har et ekstra sæt bilnøgler liggende. Det er meget nemt at bestille et ekstra sæt bilnøgler i god tid, så man ikke kommer ud i den situation, at man står akut og mangler sine bilnøgler.

Køb en GPS-dippedut

Man kan anskaffe sig nogle små anordninger, som gør det muligt at finde bilnøglerne, hvis de skulle være mistet. Det er en lille elektronisk enhed, som man kan sætte i nøgleringen, og så kan man via sin smartphone gå ind at se på et kort, hvorhenne bilnøglerne befinder sig. Dette er en anordning, der kan være rigtig godt givet ud. Hvis man står og skal bruge bilen, og ens bilnøgler er mistet, kan det være helt afgørende at bilnøglerne er til at finde hurtigt.

About the author