låsesmed københavn

Når man skal bruge en låsesmed i København i julen

Så er jeg endelig tilbage efter en fantastisk juleferie. Har I haft en god jul og et godt nytår? Det har jeg i hvert fald, selvom jeg måtte ringe efter en låsesmed i København 1. juledag, fordi jeg var kommet til at smække mig ude.

Jeg troede dårligt mine egne øjne, da det gik op for mig, at jeg havde smækket mig ude, da jeg skulle af sted til julefrokost med familien, OG jeg havde endda glemt mine gaver til pakkeleg, så uanset hvad skulle jeg hurtigst muligt ind i lejligheden, inden jeg kunne tage til julefrokost. Hvad gør man så? Ja så ringer man til sin kære låsesmed i København, der har døgnservice på trods af helligdage og højtider, og han kom heldigvis hurtigt ud på adressen og låste mig ind, så jeg kunne få fat på mine gaver og komme af sted til julefrokost.

Selvom det blev til en lidt hektisk dag, så var det trods alt ikke så slemt, og slet ikke når man kender en dygtig og hurtig låsesmed i København. Han kan helt klart anbefales, hvis der på et tidspunkt skulle være nogle af jer, der kunne finde på at smække jer ude på et uheldigt tidspunkt.

About the author