låsesmed århus

Jeg savner livet i Århus

For en del år siden valgte jeg at flytte fra mit elskede Århus til København, og det var en beslutning, jeg var meget ked af, men jeg var nødt til det, da København på daværende tidspunkt var det eneste sted, jeg kunne tage min uddannelse. Jeg bor stadig i København den dag i dag, men jeg har stadig en drøm om at flytte tilbage til Århus en dag.

Hvorfor tænker jeg så lige på det nu? Jo i morges var jeg så dum, at jeg kom til at låse mig ude, da jeg skulle på arbejde, og da min nøgle til bilen sidder sammen med mine andre nøgler, blev jeg nødt til at ringe efter en låsesmed, så jeg kunne komme ind og hente mine nøgler, så jeg kunne komme af sted på arbejde.

Låsesmeden kom overraskende hurtigt, og han var super flik. Han fortalte mig, at han tidligere havde været låsesmed i Århus, men nu var flyttet til København, og det er sådan set derfor, jeg lige kom til at tænke på, hvor meget jeg savner Århus. Låsesmeden har stadig en afdeling i Århus, som du kan finde ved at klikke her. Ham vil jeg i hvert fald anbefale til min familie i Århus.

About the author