Hestefoder

Her fandt jeg det rette hestefoder til min pony

HestefoderJeg har været hestepige, så længe jeg kan huske. Så snart jeg var gammel nok, begyndte jeg til ridning. Til at starte med var det på en rideskole, så der var det stille og roligt. Der var nogen til at passe hestene, når jeg gik hjem, så det eneste jeg skulle gøre, var at ride. Senere fik jeg så min egen hest, og der fandt jeg ud af, hvor meget arbejde der virkelig er i at have en hest. Når man har med dyr at gøre, er det ikke nok, at man motionerer den – der skal også passes, plejes og fodres. Det er den sidste del, jeg vil skrive om i dag. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvilket foder man giver til sin hest eller pony. Nu har jeg redet i mange år, og som konkurrencerytter må jeg sige, at man virkelig kan mærke forskel på hesten, alt efter hvilket foder den har fået. Derfor kan det godt betale sig at tænke lidt ekstra over, hvilket foder man køber, inden man går ud og investerer.

Prisen betyder noget for mig

Jeg vil ikke lyve – det er dyrt at have en hest. Det giver mig utroligt meget glæde, som jeg ikke ville bytte for noget, men det er også utroligt dyrt. Derfor fokuserer jeg på at finde de løsninger, hvor mit budget kan følge med. Når man har med heste at gøre, skal der altså meget foder til, og derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvor meget man ender med at betale pr. kilo. Samtidig vil jeg jo gerne gøre det bedste for min pony, så det tog mig lidt tid at finde frem til den løsning med hensyn til foderet. Det var nemlig vigtigt for mig, at jeg kunne få foderet til en god og rimelig pris, uden at det gik ud over kvaliteten på foderet og dermed på min ponys generelle velvære.

Jeg køber mit hestefoder hos Absolut Træpiller

Det var en af mine hesteveninder, der anbefalede mig at se udvalget af hestefoder hos Absolut Træpiller. Hun har en større og mere energisk hest end mig, men udvalget er så stort, at jeg også kunne finde det rette foder til min pony. Samtidig er det foder fra mærker, jeg kendte i forvejen, så jeg er sikker på, at der et ordentligt produkt. Har du også hest eller pony, kan jeg altså kun anbefale at kigge lidt nærmere på de mange muligheder hos Absolut Træpiller.

About the author