Låsesmed døgnvagt

Jeg fik fremragende hjælp af denne låsesmed med døgnvagt

Jeg er ikke den type, der planlægger ud i fremtiden og altid har styr på mine ting. Jeg er nok lidt mere spontan i det, og jeg tager tingene, som de kommer. Derfor havde jeg ikke gemt nummeret på en låsesmed, da jeg pludselig fik brug for en. Af to omgange, faktisk. Set i bakspejlet havde det selvfølgelig været smart at være lidt forberedt. For man føler sig lidt dum, når man står foran sin hoveddør og skal Google sig frem til en låsesmed, der kan komme ud og hjælpe en. Nu har jeg gemt nummeret på den låsesmed, der skulle vise sig at komme mig til hjælp af flere omgange. Og de har døgnvagt, så jeg kan få hjælp på alle tider af døgnet, når behovet opstår.

Da jeg låste mig ude…

Det er ikke så længe siden, at jeg flyttede i en ny lejlighed. Tidligere har jeg altid haft døre, som skulle låses, når jeg gik hjemmefra. Det har egentlig passet mig fint, for så var jeg sikker på, at jeg altid havde nøglen med mig. Men i min nye lejlighed har vi døre, der smækker. Man behøver altså ikke sin nøgle, for at døren låser, når man går. I starten var jeg meget opmærksom på, at jeg skulle huske at få nøglen med hver eneste gang. Jeg havde også en ekstranøgle hos naboen, så jeg kunne komme ind, selv hvis jeg havde fået smækket mig selv ude. Men så på et tidspunkt for ikke så længe siden skulle jeg i byen med nogle venner. Vi skulle mødes til noget førfest kl. 19. Og som jeg har sagt, er jeg ikke den bedste til at planlægge. Så jeg kom selvfølgelig for sent i gang med at bade, tage pænt tøj på og pakke mine ting. Så da jeg endelig var klar, havde jeg ret travlt, hvis jeg skulle nå at komme til tiden. Så det skete – jeg glemte min nøgle inden for og smækkede døren efter.

… Fik jeg hjælp af en låsesmed med døgnvagt

Da jeg kom hjem midt om natten, var jeg træt og klar til at komme i seng. Derfor var det ikke det fedeste, da jeg fandt ud af, at døren var låst, og min nøgle lå indenfor. Jeg stod og tænkte lidt over, om jeg kunne tillade mig at banke på naboens dør og vække dem. Jeg besluttede mig til sidst for at gøre det og undskylde senere med noget vin eller chokolade. Det viste sig så, at de slet ikke var hjemme. Og jeg kom i tanke om, at de var taget på ferie. Det var ikke det fedeste øjeblik. Så omtrent der gik det op for mig, at var nødt til at ringe efter professionel hjælp, så jeg kunne komme ind i min lejlighed. Hvem var det, der sagde noget med, at uheldet altid sker på det værst tænkelige tidspunkt? Som sagt havde jeg min telefon, og jeg ind og Googlede – men det krævede mange opkald, før jeg fandt en låsesmed, der svarede. Det var Københavns Låsesmed, der endte med at hjælpe mig, for de har døgnvagt. Døgnvagt betyder, at de simpelthen sidder klar til at rykke ud på alle tider af døgnet – og de kom også virkelig hurtigt for at hjælpe mig.

Og da jeg fik indbrud

En ulykke kommer sjældent alene. Det gik ganske fint med at blive lukket ind, og de kom virkelig hurtigt for at hjælpe. Så slap jeg for at stå alt for længe foran min hoveddør og vente. Men der gik ikke mange dage, før jeg skulle ud igen. Det var bare en middag med mine forældre, men da jeg kom hjem, havde der været indbrud i min lejlighed. De havde brudt låsen på min hoveddør op, så døren stod på vid gab. Låsen var helt ødelagt, så jeg kunne ikke lukke min dør. Derfor havde jeg igen brug for hjælp fra en låsesmed. Fordi jeg havde fået så god hjælp tidligere og vidste, at de havde døgnvagt, ringede jeg til Københavns Låsesmed igen. De kom hurtigt ud og lavede en midlertidig løsning, indtil de kunne gøre det ordentligt. Igen var der virkelig god service og forståelse over for den situation, jeg stod i.

Nu er mit hjem tyverisikret

Har du ikke prøvet at komme hjem til et indbrud, er du heldig. Det er nemlig ikke en fed følelse, at der har været fremmede mennesker inde og rode i ens private ting. Derfor besluttede jeg, at der skulle gøres noget for at forhindre, at det var for nemt for tyvene at komme ind i mit hjem. Også dette kunne låsesmeden hjælpe mig med. De hjalp mig med at finde frem til den løsning, der passede bedst til min lejlighed og mine behov. Med deres hjælp kan jeg igen sove trygt om natten i mit hjem, og det er for mig nok grund til at anbefale dem!

About the author