Historien om den gode frokost

Hvad definerer en god frokost? Det er der formegentlig mange forskellige bud på og meninger om. Det kommer i høj grad også an på, hvilken en kontekst man tager udgangspunkt i. Hvis vi tager udgangspunkt i en frokostordning, som serveres på arbejdspladsen, kunne udfaldet være præget af sundhed. Spørger man en arbejdsgiver, er der god chance for, at personen siger, at en god frokostordning også er en god frokostordning. Og hvorfor det, tænker du måske? Fordi at mange undersøgelser tidligere har påpeget, at sund mad er med til at hæve produktiviteten og dermed også effektiviteten.

Sund mad er med til at holde blodsukkeret mere stabilt, og det kan være en fordel hen på eftermiddagen. Med det sagt behøver det jo ikke være negativt for de ansatte, blot fordi arbejdsgiveren synes, at det er positivt. De fleste vil nok melde sig enige i, at det er rart ikke at være ved at falde i søvn hen på eftermiddagen. Ligeledes vil de formegentlig også have lyst til at præstere. Og så har sund mad jo den klare fordel, at det er sundt! Så man behøver ikke have dårlig samvittighed, blot fordi man investerer i en frokostordning.

Gør noget godt for dine ansatte

En frokostordning kan være et rigtig lækkert personalegode for de ansatte. Det betyder, at de slipper for at stå og bikse med madpakken derhjemme. De får i stedet et kvalitetsmåltid, som de hver dag kan se frem til. Det giver plads til et socialt rum med kollegaer og kan blive et højdepunkt på dagen.

Hvis I nemt og hurtigt vil finde den frokostordning, som passer perfekt til jeres virksomhed, så kan I med fordel bruge en frokostportal. En af dem er Frokostordninger.dk. De samarbejder med en række af køkkener, som alle har rigtig høj kundetilfredshed. Og der er mulighed for at få frokosten leveret i både København, Nordsjælland og Århus.

About the author